Workshop

1 op 1 Mentoring

Ik heb mijzelf al ruim 7 jaar gespecialiseerd in Newborn fotografe!  All mijn ervaring van de afgelopen jaren zal ik in deze 2 daagse mentoring workshop zo uitgebreid mogelijk met je delen.

De onderwerpen van de 1-1 mentoring workshop zijn o.a.:

 • compositie en setting opbouw/ styling
 • hoe de newborn te kalmering
 • de juiste belichting met daglicht studiolampen
 • veilig en juist poseren
 • wrap technieken
 • prop poses
 • beanbag poses
 • broer/zus poses
 • ouders poses
 • handige workflow
 • jouw knelpunten
 • bewerking Photoshop
 • klantencontact

Dit is een 2 daagse Mentoring Workshop, waarbij de 1e dag volledig gericht zal worden op een stukje veiligheid en een live Newborn sessie met een echte newborn baby. Op de 2e dag zullen wij aan de slag gaan met de nabewerking van je genomen beelden en zal ik je belangrijke skills en informatie meegeven met betrekking tot nabewerken, opbouw je portfolio en een stukje marketing.

Vooraf de 1-1 Mentoring Workshop zal er een kennismaking gesprek ingepland worden (ook mogelijk via Skype).

Samen kijken wij naar jouw knelpunten, aan de hand daarvan wordt er een plan opgesteld. De workshop wordt dus geheeld op jouw wensen, begrip/niveau en knelpunten aangepast en dusdanig opgebouwd.

Deze mentoring workshop is bedoeld voor al werkende/professionele fotografen die een DSLR Camera bezitten en goed weten hoe ze ermee moeten werken, denk aan werken in manual stand etc. (bij twijfel is aan te raden om eerst een fotografie workshop DSLR te volgen)

Wat heb je nodig voor deze workshop

 • een DSLR-camera
 • een goede lens (bijvoorbeeld een 50 mm lens en graag ook een zoomlens)
 • basis kennis en comfort om volledig in handmatig/MANUAL stand te kunnen fotograferen.
 • basiskennis van Photoshop
 • kennis mbt ISO, Diafragma en sluitertijd
 •  in bezit van een laptop en Photoshop

Beperkingen

Deelnemer moet buiten een straal van 20 km van Den Haag zitten, zit je wel binnen een straal van 20km, neem dan even contact op.

Na de boeking volgt meer informatie met betrekking tot de dagplanning en de inhoud van de workshop.

Drank & Lunch inbegrepen

Certificaat/bewijs van deelname

Handige handout

Goodie bag met props

Dag 1 10:00 – 15:00
Dag 2 10:00 – 13:00

850

Lilith does an impeccable and exceptional job.
She is very loving and caring.
Our family loves to be photographed by a person who captures our love.
I have no doubt everyone is very satisfied with the result.

Maguta Mills MooijmanFacebook reviews

Beautiful experience, all photographs are a work of art, the session day was wonderful, beautiful treatment with our baby full of patience, we hope to share another session again! Thank you!

Silvina PriviteraFacebook reviews

What a wonderful experience we had with Lilit!
I am not keen on being photographed, but Lilit made me feel super comfortable at her set. Right from the moment me and my sister entered the room, it was a great atmosphere, with relaxing music and scented air. She had great dresses and props to wear and guided me through the process very professionally. She also sent the pictures very soon after the shoot. I never believed I could do a shoot like this and get such great results, thanks to this super photographer! I am so happy to have captured so beautifully the wonderful time of being pregnant.
Once again, thanks for a great day and amazing photographs!

Anush MartirossianFacebook reviews

We hebben voor een newbornshoot gekozen bij Lilit, op aanraden van een collega. Vooraf kregen we informatie om de shoot goed voor te bereiden. Eenmaal bij Lilit kregen we een warm welkom en waren we allemaal enthousiast! Lilit heeft heel veel geduld en behandelde onze baby als porselein, heerlijk hoe je als kersverse moeder geen zorgen hoeft te maken als Lilit je baby vast heeft. De shoot duurde een paar uur, maar hierdoor is het resultaat verbluffend! De foto’s zijn geweldig en de beleving was top!

Michelle JangFacebook reviews

Gisteren een workshop newbornfotografie gevolgd bij Lilit. Zij deelde haar volledige kennis met ons, ze gaat 100% voor klantentevredenheid en doet er alles aan om de baby op haar/zijn gemak te stellen. Heel mooi om te zien! Dank je wel voor deze ervaring :*

Sophie AdamFacebook reviews

We hebben een super leuke fotoshoot gehad en zijn heel blij met de prachtige foto’s. De ervaring en professionalisme van Lilit zien we terug in de foto’s. Heel erg bedankt. Ik kan niet wachten voor de volgende shoot!

Arewik PogosjanFacebook reviews

Een hele fijne newbornshoot gehad bij Lilit. Ben zeer tevreden erover!! Ze is zo lief en geduldig met de kids! Wij komen zeker terug voor een andere shoot!

AnyFacebook reviews

Onlangs deed ik een super leuke workshop wrappen. Ik moest 2 uur rijden om er te raken, maar het was de moeite waard. Heel veel leuke tips gekregen.

Karin De VochtFacebook reviews